DANIA FIRMOWE

  1. Wodzionka z bratkartoflami
  2. Rosół śląski
  3. Płuca na żurze
  4. Anlauf
  5. Ogórkowa z anlaufem
  6. Fazol zizałer
  7. Grochówka
  8. Kartoflanka
  9. Golonko peklowane
  10. Golonko po bawarsku
  11. Schab po młynarsku
  12. Schab szefa
  13. Schab po hawajsku
  14. Frykas
  15. Gulasz młynarza
  16. Jadło młynarza
  17. Jaskółcze gniazdo
  18. Karminadla
  19. Krupniok smażony z cebulą
  20. Żymlok na gorąco
  21. Wuszt
  22. Zawijaniec
  23. Grzanka karczmarza
  24. Placki
  25. Kalafior - jajka sadzone (2 szt.)
  26. Pierogi (z mięsem, kapustą i grzybami, z serem)