DANIA FIRMOWE
	- Wodzionka z bratkartoflami
 
	- Rosół śląski
 
	- Płuca na żurze
 
	- Anlauf
 
	- Ogórkowa z anlaufem
 
	- Fazol zizałer
 
	- Grochówka
 
	- Kartoflanka
 
	- Golonko peklowane
 
	- Golonko po bawarsku
 
	- Schab po młynarsku
 
	- Schab szefa
 
	- Schab po hawajsku
 
	- Frykas
 
	- Gulasz młynarza
 
	- Jadło młynarza
 
	- Jaskółcze gniazdo
 
	- Karminadla
 
	- Krupniok smażony z cebulą
 
	- Żymlok na gorąco
 
	- Wuszt
 
	- Zawijaniec
 
	- Grzanka karczmarza
 
	- Placki
 
	- Kalafior - jajka sadzone (2 szt.)
 
	- Pierogi (z mięsem, kapustą i grzybami, z serem)